Kluivert- en Karsdorploos Roma wint derby van Lazio

29 september 2018, 16:56

Met Justin Kluivert en Rick Karsdorp op de bank heeft AS Roma voor de tweede keer op rij in de Serie A gewonnen. In de altijd beladen derby tegen SS Lazio was de thuisploeg onder meer dankzij een zeer fraaie hakbal met 3-1 te sterk.

Het duo Nederlanders kan al twee wedstrijden niet meer op speeltijd rekenen in Italië. Prompt begint Roma, dat een zeer moeizame start van het seizoen doormaakt, in de Serie A te winnen. Eerder deze week waren de Romeinen met 4-0 te sterk voor Frosinone en ook in de derby tegen Lazio werden drie punten gepakt.

De overwinning kwam moeizaam tot stand, maar de manier waarop de eerste goal gescoord werd, was zeer fraai. Invaller Lorenzo Pellegrini scoorde vlak voor rust tegen de aartsrivaal met een knappe hakbal. Vervolgens zagen Kluivert en Karsdorp vanaf de bank dat hun ploeg lang de nul hield.

Lazio kwam halverwege de tweede helft toch langszij, want Ciro Immobile maakte zijn vierde treffer in de derby van Rome. Vier minuten later werd de wedstrijd in het voordeel van AS Roma beslist, want Aleksandar Kolarov (ex-Lazio) zorgde dankzij een trefzekere vrije trap voor de nieuwe voorsprong. In de slotfase zorgde Federico Fazio voor de 3-1 eindstand.

Door de nieuwe overwinning komt AS Roma op elf punten uit zeven wedstrijden. De Champions League-deelnemer, die dinsdag Viktoria Plzen in Italië ontvangt, voegt zich door de twee recente overwinningen langzaam in de subtop van de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen