Mourinho hekelt arbitrage en spelers na nieuwe dreun

Mourinho hekelt arbitrage en spelers na nieuwe dreun

29 september 2018 – José Mourinho beleeft een rampweek als manager bij Manchester United. Na de 3-1 nederlaag op bezoek bij West Ham United van vandaag (zaterdag) moeten zijn spelers en vooral het arbitraire trio het ontgelden. "Ik kan wel wat te klagen hebben over de kwaliteit en onze mentale weerbaarheid."Bij de 1-0 van Felipe Anderson was er volgens The Special One sprake van buitenspel. En bij de beslissende 3-1 speelden de leidsmannen ook een negatieve rol volgens de Portugees. "Bij het derde doelpunt knakten we mentaal", vertelt hij tegen BT Sport. "Omdat de scheidsrechter de overtreding op Marcus Rashford die daaraan voorafging niet zag."

Ook zijn spelers komen er bij de manager niet goed vanaf. De tweede tegengoal van Andriy Yarmolenko wordt de defensie aangerekend. "We weten dat hij linksbenig is, maar waren niet agressief genoeg." Ook de instelling van zijn ploeg was volgens Mourinho niet voldoende. "Na rust duurde het even voor we met een reactie kwamen en na de 3-1 hadden we nog twintig minuten, maar bleef onze reactie uit. Ik kan wel wat te klagen hebben over de kwaliteit en onze mentale weerbaarheid."

Door de nieuwe dreun raakt United verder achterop in de Premier League. De 3-1 nederlaag tegen West Ham is na het eerdere puntverlies tegen Wolverhampton Wanderes en de doordeweekse uitschakeling in de League Cup tegen Derby County de zoveelste teleurstelling in korte tijd voor Mourinho en co.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020