Transferweekje: Feyenoord denkt aan Sol, Pogba verkast

29 september 2018, 12:05

De transfermarkt is gesloten, maar de geruchtenmolen draait altijd. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd, waarbij de namen van enkele topspelers opvallend vaak werden genoemd. Kunnen we over een paar maanden spektakel verwachten op de transfermarkt? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

PSV vreest voor exit Ihattaren

PSV staat overtuigend bovenaan in de Eredivisie, maar toch zijn er kopzorgen voor de Eindhovenaren. De club dreigt met Mohamed Ihattaren namelijk een absoluut toptalent te verliezen. De pas zestienjarige jeugdinternational tekende een halfjaar geleden zijn eerste contract in Eindhoven, maar geniet nu van de interesse van Chelsea en RB Leipzig. Dat meldt Voetbal International. Die twee clubs zijn niet de enige teams die interesse hebben in de in Utrecht geboren middenvelder. Eerder werden ook Manchester City en Manchester United met hem in verband gebracht. Momenteel werkt de technicus zijn wedstrijden af bij PSV Onder-19.

Pogba op ramkoers bij Manchester United

Magallan weer in beeld bij Ajax

Erik ten Hag liet weten geen spijt te hebben van zijn keuze om Frenkie de Jong centraal achterin te posteren tegen PSV. De coach liet vrijdag tevens weten dat Ajax zich momenteel koest houdt op de transfermarkt, maar volgens De Telegraaf is dat niet helemaal waar. De club heeft namelijk onlangs toch weer een lijntje uitgegooid naar Lisandro Magallan, die afgelopen zomer ook in beeld was. Ajax gaf in de zomer echter de voorkeur aan Daley Blind boven de verdediger van Boca Juniors. Omdat de Amsterdammers toch vrij mager in de centrumverdedigers zitten, wil Ajax alsnog de handtekening van Magallan bemachtigen. Diens prijskaartje ligt naar verluidt nu op 7,5 miljoen euro.

Feyenoord denkt nog steeds aan Sol

Als Nicolai Jørgensen in de winterstop vertrekt bij Feyenoord, dan schakelen de Rotterdammers over op een plan dat al enige tijd klaar lijkt te liggen. De club is gecharmeerd van Willem II-spits Fran Sol, die dan de opvolger van de Deen moet worden in De Kuip. Dat meldt RTV Rijnmond althans. De Spanjaard heeft zelf wel oren naar een transfer naar Feyenoord en doet er dit seizoen weer alles aan om op te vallen. De 26-jarige aanvaller staat na zes wedstrijden op zes goals en liet vorig seizoen zien een heuse goaltjesdief te zijn. Hij produceerde toen zestien goals in 32 wedstrijden.

Hazard verandert in korte tijd van gedachten

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen