Van Gaal reist met Ajax mee naar München voor CL-duel

29 september 2018, 09:38

Er reist een bijzondere gast met Ajax naar München, waar het dinsdag de Champions League-wedstrijd tegen Bayern gaan spelen. Edwin van der Sar schrijft in zijn column in De Telegraaf dat Louis van Gaal onderdeel uit zal maken van de Ajax-enclave die dinsdag naar Duitsland afreist.

"Twee mensen die als speciale gast meereizen zijn Louis van Gaal en Jan Wouters. Zij hebben ook bijzondere herinneringen aan Bayern München", schrijft Ajax-directeur Van der Sar. Ajax trof Bayern ook in 1995, het jaar dat de club de Champions League won. In de halve finale was Ajax destijds te sterk voor de Duitse club. Van Gaal was trainer van die ploeg. "Het was een wedstrijd waarin Danny Blind en Marc Overmars, die nu in onze organisatie zitten en dus ook terugkeren naar de plek van toen, meespeelden", meldt Van der Sar.

Voordat Ajax zich kan gaan focussen op de wedstrijd tegen Bayern, treft het zaterdag Fortuna Sittard in de Eredivisie. "Daar moeten we winnen, omdat we met een goed gevoel naar Duitsland willen afreizen. Sittard is al aardig in de richting, maar we draaien na de wedstrijd wel om, want we vliegen maandag gewoon vanaf Schiphol", aldus Van der Sar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen