Crisis van AS Monaco houdt aan na nieuwe nederlaag

28 september 2018, 23:28

De crisis van AS Monaco neemt steeds ergere vormen aan. De Franse kampioen van 2017 ging vrijdagavond in de achtste speelronde voor de vierde keer onderuit. Ditmaal drukte Saint-Etienne de club uit het prinsdom dieper in de zorgen: 2-0. Monaco blijft de nummer zestien van de Ligue 1 en die notering resulteert aan het einde van de rit in degradatie. 

Alleen de seizoensopener tegen FC Nantes resulteerde in een overwinning voor Monaco. Daarna volgden de nederlagen tegen Girondins Bordeaux (2-1), Olympique Marseille (2-3) en Angers (0-1). Tegen Lille (0-0), Toulouse (1-1) en Nimes (1-1) kwamen de Monegasken niet verder dan een gelijkspel. Met aanpassingen in de speelwijze en de opstelling probeerde trainer Leonardo Jardim de negatieve reeks tegen Saint-Etienne te doorbreken.

Het zat Monaco ook niet mee in het Stade Geoffroy Guichard. Een poging van Moussa Sylla werd van de lijn gehaald, Radamel Falcao (foto) had een grote kans en raakte in de tweede helft ook nog de paal. Het gebrek aan concentratie en de efficiëntie van Wahbi Khazri, die beide doelpunten voor zijn rekening nam, brak Monaco op. Heel lang om te treuren heeft de ploeg niet, want komende dinsdag wacht het Champions League-duel op bezoek bij Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen