Eredivisie Vrouwen: PSV koploper, FC Twente verliest in Den Haag

28 september 2018, 21:23   Bijgewerkt: 28 september 2018, 21:28

De vrouwen van PSV staan na drie speelrondes alleen bovenaan in de Eredivisie. PSV won vrijdag de topper met 3-0 van Excelsior, dat de koppositie deelde met de Brabantse vrouwen. FC Twente verloor bij ADO Den Haag (3-1) en kon zo het knappe gelijkspel van vorige week tegen titelverdediger Ajax (2-2) geen goed vervolg geven.

PSV - Excelsior Barendrecht 3-0

PSV sprong in de eerste helft goed om met de mogelijkheden. Katja Snoeijs en Aline Zeler zorgden voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Na rust kregen beide ploegen kansen. Het was Jeslynn Kuijpers die een kwartier voor het einde de trekker overhaalde en het duel in het voordeel van PSV besliste. Dankzij de zege gaan de Eindhovense vrouwen aan koop in de Eredivisie.

ADO Den Haag - FC Twente 3-1

Twente speelde vorige week nog gelijk tegen Ajax, maar gaf tegen ADO Den Haag niet thuis. Twente kwam in de tweede helft nog wel terug van een 1-0 achterstand. Dankzij een eigen doelpunt in het laatste kwartier riep Twente het onheil alsnog over zich af. Twente zocht wel naar de gelijkmaker, maar in de 84ste minuut zorgde Chasity Grand voor de beslissing en de eerste zege van ADO Den Haag.

Overige uitslagen:

PEC Zwolle - sc Heerenveen 0-3

Programma:

Zondag

Ajax - Alkmaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen