Goetzee: "Smulders heeft echt veel goede dingen gedaan"

28 september 2018, 16:34

Uit solidariteit voor technisch directeur Hans Smulders vertrok ook algemeen directeur Justin Goetzee vrijdag bij NAC Breda. Waar het draagvlak voor Smulders was verdwenen, had Goetzee vertrouwen in Smulders. "Ik geloof in Hans, daarom heb ik mijn lot aan hem verbonden", aldus de directeur.

"Mede op verzoek van mij is er een tweekoppige directie gekomen. Ik ben op mijn best als ik grenzeloos vertrouwen in iemand heb. Als je ziet wat Hans in twee jaar heeft neergezet...", zegt Goetzee in een eerste reactie tegen BN/DeStem. "Dit raakt mij, heb het idee dat we in het zicht van de haven stranden."

Smulders wordt verantwoordelijk gehouden voor de belabberde resultaten van NAC. Goetzee: "Ons doel was middenmoot Eredivisie. Vraag mij niet waarom het nu niet loopt op het veld, dan kan ik daar geen antwoord geven. Als ik zie hoe Manchester City reageert op Hans, dat Mitchell van der Gaag voor hem gekomen is. Hij heeft echt heel veel goede dingen gedaan. Misschien zijn we te snel gepromoveerd en was het fundament te broos."

Lees ook: Van der Gaag baalt van gang van zaken: "Dit lost niks op"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen