Mourinho waarschuwt Pogba maar benadrukt ook goede relatie

28 september 2018, 15:42   Bijgewerkt: 28 september 2018, 15:50

Ondanks de onrust rondom Paul Pogba en José Mourinho begint de Fransman zaterdag tegen West Ham United in de basis. Volgens de manager van Manchester United is zijn relatie met Pogba juist goed. Wel waarschuwt Mourinho de middenvelder, die onder de Portugees niet langer vice-aanvoerder van Manchester United is. "Geen enkele speler is groter dan de club."

Woensdag, daags na de uitschakeling in de League Cup, verschenen beelden van The Special One en de speler. De blik die Pogba zijn trainer toewierp, sprak boekdelen. Engelse media speculeren daarom volop over de ontspoorde relatie en de toekomst van Pogba. Volgens Mourinho is alles echter koek en ei. "Morgen (zaterdag, red.) speelt hij. Hij is een speler zoals ieder andere", citeert de BBC Mourinho op de persconferentie van vrijdag.

"Niemand is groter dan de club. Manchester United is groter dan iedereen. Onze relatie is goed. Als ik tevreden ben over hem speelt hij. Wanneer dat niet het geval is, speelt hij niet. Ik ben erg tevreden over zijn geleverde arbeid van deze week. Hij trainde goed. Niemand trainde deze week beter dan hij", aldus Mourinho.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen