Basisplaats tegen Vitesse komt nog te vroeg voor Jørgensen

28 september 2018, 15:16

Nicolai Jørgensen komt steeds dichter in de buurt van een volledige wedstrijd, maar trainer Giovanni van Bronckhorst vindt het nog te vroeg om de Deen in de basis te zetten bij Feyenoord. Zondag tegen Vitesse zal hij dan ook niet starten.

De selectie van Feyenoord is, op de kwetsuur van Ridgeciano Haps na, fit. Sam Larsson liep deze week echter wat schade op. "Hij heeft een tikje gehad op zijn voet de vorige wedstrijd. Heeft hij last van gehad, ook gisteren een beetje. Hij heeft gisteren niet op het veld kunnen trainen, vandaag weer wel", zegt Van Bronckhorst tegen RTV Rijnmond.

Spits Jørgensen zal zondag niet in de basis verschijnen. "Hij is nog niet klaar om te starten, maar moment komt wel dichterbij", vertelt de trainer. "Ik ben blij dat hij steeds stappen maakt. Op de training zie je hem steeds sterker worden."

Dat middenvelder Jordy Clasie met een vormdip kampt, vindt Van Bronckhorst niet vreemd. "Jordy heeft niet veel gespeeld in buitenland, alleen Southampton in het begin, daarna niet. Je merkt dat wedstrijden nodig heeft. Je ziet dat hij stapjes maakt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen