Breukers tijdelijk de nieuwe aanvoerder van Heracles Almelo

28 september 2018, 14:42

Frank Wormuth heeft Robin Pröpper tijdelijk vervangen als aanvoerder van Heracles Almelo. De verdediger is zwaargeblesseerd en ontbreekt de komende maanden, waardoor Tim Breukers in aanloop naar het treffen met FC Emmen is gekozen tot diens tijdelijke opvolger. "Hij is deze week door de spelersgroep gekozen tot de nieuwe captain op het veld", aldus de oefenmeester.

Hoewel Janis Blaswich de derde captain was in Almelo, is er achter Breukers wel wat veranderd. "We hebben als technische staf vervolgens Kristoffer Peterson en Alexander Merkel tot tweede en derde aanvoerder benoemd", laat hij weten op de clubsite. De Duitser heeft liever geen keeper als aanvoerder en dus is Blaswich uit het rijtje verdwenen.

Verder is de sfeer optimistisch bij Heracles Almelo, dat op de vierde plaats staat in de Eredivisie en door is in de KNVB Beker. Toch waakt Wormuth voor onderschatting. "FC Emmen pakt tot nu toe de punten in uitduels, dat doen ze goed. Ze hebben al gewonnen in Utrecht en Den Haag", weet Wormuth. "Wij zijn thuis altijd vol zelfvertrouwen en enorm gemotiveerd. We hebben tot nu toe in eigen huis goede resultaten gehaald, ook door de wisselwerking met het publiek."

De coach moet het dus stellen zonder Pröpper, de langdurig geblesseerden Jeff Hardeveld, Sebastian Jakubiak én Silvester van der Water (liesklachten). Wormuth: "In welke opstelling we gaan spelen, weet ik nog niet. We hebben natuurlijk nog twee trainingen voor de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen