Van Bommel waakt voor NAC: "Duel met PSV kan ommekeer zijn"

28 september 2018, 14:34

PSV en NAC Breda komen uit dezelfde provincie, maar verder houden de overeenkomsten dit seizoen al snel op. De Eindhovenaren kennen een geweldige seizoensstart met zes gewonnen duels in de Eredivisie, terwijl de bom bij NAC is gebarsten. Zaterdagavond treffen beide teams elkaar in Breda. Trainer Mark van Bommel wil desondanks niet te makkelijk denken.

Gezien de start van het seizoen zou het duel met NAC geen problemen moeten opleveren voor PSV. Vrijdag zwaaiden directeuren Hans Smulders en Justin Goetzee af bij NAC. "Ik heb het net ook gehoord", zegt Van Bommel op de clubwebsite. "De trainer doet goed werk, maar als het er niet uitkomt wordt het onrustig. En dat werkt toch door", zegt Van Bommel, die beseft dat een kat in het nauw rare sprongen kan maken. "Een wedstrijd tegen PSV kan precies de ommekeer betekenen."

PSV is sterk begonnen aan het seizoen en dat is mede te danken aan aanwinst Angeliño, die vorig seizoen bij NAC Breda speelde. "Het hele team doet het goed en als het team functioneert kunnen individuen uitblinken. José komt van NAC, PSV is een ander niveau maar hij past zich, net als bijvoorbeeld Dumfries, heel goed aan. Dat is mooi om te zien. We hebben er kwaliteitsspelers bijgekregen en die doen het allemaal goed", ziet Van Bommel.

Rosario in voorselectie Oranje

Pablo Rosario hoorde deze week dat hij onderdeel uitmaakt van de voorselectie van Oranje. Bang dat hij naast zijn schoenen gaat lopen is Van Bommel niet. "Daar hoef ik niets aan te doen. Mijn spelers zijn volwassen genoeg om hier goed mee om te gaan. Deze selectie is ook ver genoeg om er goed mee om te gaan en af en toe te corrigeren. Ik denk niet dat zij gaan zweven."

Van Bommel denkt overigens gewoon te kunnen beschikken over Jeroen Zoet en Steven Bergwijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen