Willem II legt aanvoerder Heerkens tot de zomer van 2021 vast

28 september 2018, 14:28

Willem II heeft het contract van aanvoerder Freek Heerkens verlengd. De verdediger heeft een handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met de zomer van 2021 in Tilburg houdt. Heerkens is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke basiskracht. "Hij heeft deze contractverlenging dan ook volkomen verdiend', vertelt technisch directeur Joris Mathijsen.

Op de clubsite maakt Willem II melding van het nieuws, voor de man die 115 wedstrijden in het eerste van de Tilburgers heeft gespeeld. "Over deze contractverlenging hoefde ik niet lang na te denken. Ik voel me door de supporters en mensen binnen de club zeer gewaardeerd en de sportieve ambities van Willem II spreken me zeer aan", vertelt hij. "Ik ben al sinds 2013 kind aan huis en ben er trots op om nog langer aan deze prachtige club verbonden te zijn."

In het verleden kwam Heerkens uit voor Go Ahead Eagles, de club waar hij in 2010 debuteerde tegen FC Dordrecht. Na zijn honderdste optreden verdiende hij een plek op de sokkel onder het stand van Jan van Roessel. Op Koningsdag werd zijn naam onthuld daarop onthuld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen