Van den Brom heeft Vlaar en Koopmeiners terug en looft PEC

28 september 2018, 14:21

John van den Brom kan voor het thuisduel met Vitesse weer beschikken over Ron Vlaar. De verdediger keert na twee weken afwezigheid weer terug bij de Alkmaarders, bij wie ook Teun Koopmeiners én Marko Vejinovic fit zijn. "Marko's knie heeft het goed gehouden tijdens de 60 minuten die hij meedeed tegen Alcides. Door zijn terugkeer zitten we ruim in onze middenvelders", aldus trainer John van den Brom.

En door de terugkeer van Vlaar moet Pantelis Hatzidiakos, hij kende een paar ongelukkige weken - met name tegen Feyenoord was hij erg zwak, genoegen nemen met een plek op de bank. "Hij weet zelf ook dat hij de laatste weken een terugval heeft. Dat is overigens niet gek, want het is nog steeds een jonge speler", beschermt zijn coach zijn pupil op de clubsite. Dat Vlaar terug is, is lekker voor Van den Brom. "We hebben hem ruim twee weken moeten missen."

Dus heeft AZ meerdere mogelijkheden tegen PEC Zwolle, dat vorige week pas voor de tweede maal won in de Eredivisie. "Dat heeft ermee te maken dat ze de betere spelers zijn kwijtgeraakt. Maar hun manier van spelen is hetzelfde gebleven. Dat vind ik wel mooi om te zien: een trainer die in goede en slechte tijden achter zijn systeem blijft staan", aldus Van den Brom over zijn naamgenoot John.

Bij de Alkmaarders staat een volledige fitte selectie, alleen de langdurig geblesseerden zijn nog niet fit genoeg om in actie te komen. Stijn Wuytens, Rody de Boer, Myron Boadu, Calvin Stengs en Ondrej Mihálik zitten niet bij de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen