Slutsky reist met gehavend Vitesse vol vertrouwen naar De Kuip

28 september 2018, 14:01

Leonid Slutsky kijkt uit naar de ontmoeting met Feyenoord van komend weekend. Waar er bij sommige clubs of spelers een bepaalde angst heerst voor de magie van De Kuip, is de Russische oefenmeester juist blij in een dergelijk stadion te mogen spelen. Wel mist de oefenmeester een flink aantal spelers met blessures voor het treffen van zondagmiddag.

Voorin ontbreekt Bryan Linssen met een liesblessure, terwijl Martin Ødegaard nog een twijfelgeval is. Hij heeft een gebroken vinger. "De kans dat hij speelt is er wel, want hij heeft geen voet of beenblessure. Het is maar zijn hand", relativeerde Slutsky tegenover Omroep Gelderland. Verder is aanvoerder en verdediger Maikel van der Werff is geschorst, Rasmus Thelanders nog altijd geblesseerd.

"We zitten dus krap op die positie, maar dat biedt ook kansen voor jonge spelers als Danilho Doekhi", aldus Slutsky, die vermoedelijk een basisplaats inruimt voor de Vitessenaar, omdat ook Arnold Kruiswijk nog altijd niet kan spelen. Voor Mukhtar Ali, Charly Musonda en Hilary Gong op het middenveld geldt hetzelfde.

Slutsky kan er niet wakker van liggen, net zo min als van de sfeer in De Kuip. "Voor mij is dat geen probleem met mijn ervaring. Mijn teams hebben ook in grote stadions gespeeld. Met CSKA speelden we bijvoorbeeld ook in het Luzhniki-stadion, waar altijd 70.000 supporters zitten. Natuurlijk is De Kuip met 50.000 supporters een grote test, maar het moet ook extra motivatie bieden aan mijn spelers. Ook voor mij hoor, er hangt altijd een goede sfeer. Dus dat wordt een interessant potje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen