Schuurs: "Het gaat heel goed, ik geloof dat iedereen tevreden is"

28 september 2018, 08:21

Hoewel hij nog weinig speeltijd heeft gemaakt in Ajax 1, is Perr Schuurs goed bezig in Amsterdam. Dat zegt de verdediger althans zelf. Twee dagen geleden maakte hij bij zijn debuut zijn eerste treffer voor de topclub en dat doet hem goed.

Schuurs opende de score in de bekerwedstrijd tegen Te Werve. "Mooi om zo'n goal mee te pikken. Het gaat heel goed. Ik geloof dat iedereen tevreden is en dit moet ik volhouden", zegt de verdediger tegen De Telegraaf. Hij had het mooi gevonden als hij zondag bij absentie van Matthijs de Ligt tegen PSV al kon spelen. "Natuurlijk hoop je dat, maar uiteindelijk bepaalt de trainer hoe hij denkt dat het 't beste is om PSV in die wedstrijd te bestrijden. Hij dacht op die manier en zoiets moet ik gewoon accepteren. Ik moet gewoon lekker doorpakken."

Dat de stap van Fortuna Sittard naar Ajax groot was, wist Schuurs natuurlijk ook. "Het is natuurlijk heel anders. Uiteraard waren we gepromoveerd met Fortuna, maar je gaat meteen richting de Champions League (in niveau, red.), als je ziet waar wij nu spelen. Dat is vanzelfsprekend een grote verandering, maar ik denk dat ik het wel snel onder controle heb gekregen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen