Vente maakt hattrick: "Je moet met grote cijfers winnen"

28 september 2018, 07:40

Voor het eerst sinds augustus mocht Dylan Vente donderdag weer eens in de basis aantreden bij Feyenoord, dat donderdag tegen Gemert speelde in de KNVB Beker. Dat ging de jongeling prima af, aangezien hij met een hattrick bijdroeg aan een 0-4 zege.

"We kwamen snel op een 1-0 voorsprong en dan moet je eigenlijk meteen de tweede en de derde maken", zegt hij tegen Feyenoord TV. "Net voor rust werd het gelukkig alsnog 2-0 en dan zie je dat ze in de tweede helft wat meer wegzakken. Eigenlijk kan je niets goed doen tegen zulke tegenstanders", beseft de spits. "Je moet gewoon met grote cijfers winnen en het is 0-4 geworden. Misschien had dat wel meer kunnen en moeten zijn. We hadden een fase waarin we scherpte voor de goal misten, ik had toen ook minimaal één keer meer moeten scoren. Maar goed, het belangrijkste was dat je de volgende bekerronde bereikt, en dat is gebeurd."

Dat Vente met een hattrick de matchwinner werd bij Feyenoord, deed hem uiteraard goed. "Het was mijn eerste wedstrijd in lange tijd, dan zijn drie doelpunten wel lekker, ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen