Gisteren gemist: Feyenoord simpel door, onrust bij FC Groningen

28 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 27 september 2018, 23:38

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 27 september. 

Feyenoord simpel langs Gemert dankzij hattrick Vente, ook Utrecht, Emmen, AZ én FC Twente door

Feyenoord heeft donderdagavond op bezoek bij de amateurs van VV Gemert haar plicht gedaan. Het won met 0-4, dankzij een doelpunt van debutant Ozan Kökcü en een hattrick van spits Dylan Vente. Ook FC Emmen, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339146/utrecht-bezorgt-advocaat-goede-verjaardag-met-zege-op-mvv/,_blank,FC Utrecht] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339137/az-bekert-simpel-verder-na-zege-op-alcides-bij-rentree-vejinovic/,_blank,AZ] deden hun plicht. Alleen FC Groningen ligt al uit het bekertoernooi: zij [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339143/fc-groningen-krijgt-nieuwe-dreun-met-de-beker-exit-tegen-twente/,_blank,verloren] in eigen huis van FC Twente.

Jans steunt trainer Buijs volledig, Nijland in gesprek met fans

FC Groningen-trainer Danny Buijs hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. Na de verloren wedstrijd in de KNVB Beker heeft technisch manager Ron Jans uitgesproken nog het volste vertrouwen te hebben in de oefenmeester. Verder ging directeur Hans Nijland in op de onrust, die plaats vond na het verloren duel met FC Twente rondom het stadion. "De situatie gaat mij ook zeer aan het hart", aldus Nijland.

Officieel: EK 2024 gaat naar Duitsland en niet naar Turkije

Het EK 2024 wordt over zes jaar georganiseerd door Duitsland. UEFA-voorzitter Aleksandr Ceferin heeft dat donderdagmiddag op het hoofdkantoor in Nyon bekendgemaakt. Daar brachten de zeventien bestuursleden hun stem uit. Het favoriete Duitsland was samen met Turkije in de race.

Ook Anderlecht gaat af in beker in België met 0-3 verlies

Nadat het geplaagde Standard Luik (tegen Knokke) en Club Brugge (tegen Deinze) al uit de beker vlogen tegen amateurploegen, heeft ook Anderlecht voor een blamage gezorgd in de Belgische beker. De formatie van Hein Vanhaezebrouck, die toch al niet in grootse vorm verkeert, kreeg met 0-3 (!) klop van de kleine streekgenoot Union Sint-Gillis. Daarmee is het de derde topclub die al in de voor hen eerste ronde uit de beker ligt.

Barcelona onthult nieuw clublogo waarover leden gaan stemmen

FC Barcelona krijgt mogelijk een nieuw logo: de Catalanen hebben een nieuw ontwerp onthuld waarover de leden van de club mogen stemmen. Het lijkt bijzonder veel op het huidige logo van de club, maar dan in een modern jasje gestoken. Zo verdwijnen de grote letters 'FCB' in het midden van het logo en zijn de kleuren wat feller dan in de huidige uitvoering.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen