Sassuolo blijft winnen staat na zege op SPAL derde in Serie A

27 september 2018, 21:17

Sassuolo blijft maar winnen in de Serie A: de ploeg won donderdagavond op bezoek bij SPAL en staat met die driepunter verrassend op de derde plaats in Italië, achter Juventus en Napoli. Eerder deze competitie waren er al zeges op internazionale, Genoa en Empoli: alleen van Juventus werd nipt verloren (2-1).

En dus is de ploeg die Timo Letschert momenteel verhuurt de grote verrassing in Italië en staat het met dertien punten keurig derde, boven SS Lazio, Fiorentina, Internazionale en AC Milan. Tegen SPAL was de ploeg een heel stuk beter, maar liet het na om de wedstrijd veel eerder te beslissen. Claud Adjapong opende de score na een uur voetballen, nadat een poging van Khouma Babacar nog werd gestopt door de keeper, kon hij simpel intikken. Vlak voor tijd besliste Alessandro Matri het duel namens de bezoekers.

De komende weken kan Sassuolo zich overigens écht gaan profileren tot een stuntploeg: met AC Milan, Napoli, Sampdoria, Bologna en SS Lazio heeft de formatie namelijk een zwaar programma voor de boeg. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg als elfde in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen