AS Roma laat CEO Gandini vertrekken: terugkeer naar Milan lonkt

27 september 2018, 19:54

AS Roma heeft per direct afscheid genomen van Umberto Gandini: de CEO van de Italiaanse club had nog een doorlopend contract, maar die is donderdag ontbonden. De bestuurder zou op weg zijn naar AC Milan, waar hij moet gaan samenwerken met de nieuwe algemeen directeur, Ivan Gazidis. Hij kwam recentelijk over van Arsenal en vertrok naar Milaan.

"Ik wil Umberto bedanken voor de toewijding en professionaliteit die hij heeft getoond gedurende zijn tijd bij de club en ik wens hem het beste voor zijn toekomst", laat AS Roma-president Jim Pallotta weten op de clubsite over het vertrek van Gandini. De bestuurder kwam in september 2016 naar de Italiaanse hoofdstad, daarvoor was hij 23 jaar (!) werkzaam bij AC Milan.

Een terugkeer naar die club - dat al dagenlang wordt gesuggereerd in de Italiaanse media - lijkt met dit vertrek inderdaad werkelijkheid te worden. "Welke uitdagingen in de toekomst mij ook staan te wachten, ik zal altijd een gevoel van genegenheid en dankbaarheid koesteren tegenover deze stad, AS Roma en alle fans van de club", aldus Gandini over zijn toekomst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen