Ajax
3 – 0
Excelsior Maassluis

Hazard: "Dit doelpunt zit wel bij mijn mooiste drie goals ooit"

Hazard: "Dit doelpunt zit wel bij mijn mooiste drie goals ooit"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 september 2018 – Eden Hazard maakte woensdagavond een van de mooiste doelpunten in zijn loopbaan tot dusver. De aanvaller bezorgde Chelsea hoogstpersoonlijk de overwinning tegen Liverpool (1-2) en hij genoot stiekem zelf ook van zijn wonderschone treffer. "Deze staat zeker ergens bovenaan mijn lijstje van mooiste doelpunten die ik heb gemaakt. Ik denk wel in de top drie", aldus de Belg.

Op het clubkanaal van Chelsea gaat hij in op zijn treffer in de League Cup. "Ik scoor wel vaker zo, maar ik wil ook echt niet zeggen dat ik dat elke week doe", aldus de aanvaller. "Ik herinner me er ook nog eentje tegen Arsenal, twee jaar geleden thuis op Stamford Bridge. Die zat er ook wel aardig in." Het betekende bovendien alweer zijn zesde treffer van het seizoen tot dusver, voor de Belg in bloedvorm.

Bovendien verloor de ploeg van Maurizio Sarri alleen de Community Shield van Manchester City (0-2) en werd er een keer gelijkgespeeld tegen West Ham United. "Niet alleen ik, maar het hele team heeft het goed gedaan", vond Hazard. "We hebben laten zien dat we ook tegen een moeilijke tegenstander een wedstrijd kunnen controleren." Vooralsnog won Chelsea in de Europa League, League Cup en staat het in de Premier League op de tweede plaats achter Liverpool.

?Bekijk hier zijn doelpunt tegen Arsenal.

gerelateerd