Ronaldo minimaal gestraft voor rode kaart tegen Valencia

27 september 2018, 14:45   Bijgewerkt: 27 september 2018, 15:40

Cristiano Ronaldo ontloopt een zwaardere straf voor zijn rode kaart in het Champions League-duel met Valencia. De UEFA schorst de ster van Juventus voor één duel. Omdat de Portugees vorige week een directe rode kaart kreeg, moest hij sowieso een wedstrijd brommen. Dat betekent dat Ronaldo het duel van 2 oktober met Young Boys mist, maar hij voor de ontmoetingen met zijn oude club Manchester United weer beschikbaar is.

Ronaldo ontving een week geleden de veelbesproken rode kaart. Na een half uur spelen stuurde de Duitse scheidsrechter Felix Brych hem van het veld. Dit voor een overtreding op Jeison Murillo. Op beelden was te zien dat Ronaldo heel even aan het haar zat van zijn tegenstander. Op advies van zijn assistenten trok Brych de rode kaart, waarop Ronaldo vol onbegrip en met tranen het veld verliet.

Met de uitspraak van de UEFA valt de verdere schade mee voor Juventus en Ronaldo. Komende dinsdag ontvangt Juventus het Zwitserse Young Boys in Turijn. Daarna volgen de ontmoetingen met United. Op 23 oktober spelen beide ploegen op Old Trafford tegen elkaar, twee weken later is de return in Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen