Van Bommel: "Niet altijd even goed, maar ook te maken met veld"

27 september 2018, 08:43

Mark van Bommel complimenteert de B-garnituur van PSV die woensdag het bekerduel met Excelsior Maassluis speelde. Onder niet geweldige omstandigheden zegevierde de regerend landskampioen met 0-4, zonder sprankelend te spelen. "Het is niet zo dat ik zeg dat het niet goed was, integendeel. Eigenlijk moet ik een compliment geven", aldus de trainer.

"Omdat ze onder deze omstandigheden toch onze speelwijze uit wilden voeren", zegt Van Bommel tegen FOX Sports. "Het ziet er niet altijd even goed uit, maar je hebt ook met de tegenstander te maken en het kunstgrasveld. Het is goed dat ze dit gedaan hebben."

Zomerse aanwinst Aziz Behich was een van de spelers die minuten mocht maken. Het betekende voor de Australische linksback bovendien zijn basisdebuut voor PSV, maar hij was erg ongelukkig aan de bal. Van Bommel: "Dat was niet alleen bij Behich zo. Ook bij meerdere spelers. Als je de bal aanneemt, gaat 'ie naar beneden en probeer je de bal zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Op dit veld is dat zo moeilijk. Het hele kunstgras was platgewalst. Niet alleen Behich had moeilijke momenten, maar meerdere jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen