St. Juste hoopt op veel goals tegen Gemert: "Iedereen is gretig"

26 september 2018, 17:12

Feyenoord bereidt zich niet anders dan anders voor op het bekerduel met VV Gemert. Jerry St. Juste vertelt dat de Rotterdammers gretig toeleven naar de ontmoeting met de amateurvereniging. Heel veel van de tegenstander weet de Feyenoord-verdediger niet.

St. Juste heeft enkele wedstrijdbeelden van de tegenstander van donderdag gezien. "Gemert zakt veel in, dus zal dat waarschijnlijk ook tegen ons doen", voorspelt St. Juste in gesprek met RTV Rijnmond. De wedstrijd in het bekertoernooi is niet de meest spraakmakende van het seizoen, maar dat maakt volgens de verdediger niet uit. "Het is altijd leuk om op het veld te staan. Dat voel je in de groep: iedereen is gretig. Ik hoop op een mooie wedstrijd met veel goals."

Feyenoord won vorig seizoen de KNVB Beker, maar speelde de finale zonder St. Juste. De verdediger kampte met een blessure en moest de eindstrijd aan zich voorbij laten gaan. "Dat was heel lastig, vooral de aanloop ernaartoe. Uiteindelijk heb ik met een glimlach op de tribune gezeten. Ik maak deel uit van het team, dus het voelde ook als mijn titel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen