Pusic gebruikt bekertreffen met Groningen als evaluatiemoment

26 september 2018, 16:04

FC Twente hoopt er donderdag achter te komen waar het staat ten opzichte van een Eredivisie-club. De Tukkers gaan 's avonds in de KNVB Beker op bezoek bij FC Groningen, de hekkensluiter van het hoogste Nederlandse niveau. Trainer Marino Pusic neemt de bekerwedstrijd uiterst serieus en hoopt in de eerste ronde meteen te stunten.

Via de officiële clubkanalen vertelt Pusic dat hij een leuk duel verwacht. "Voor ons een wedstrijd met een andere weerstand dan we dit seizoen gewend zijn. Groningen heeft een goede ploeg. Op dit moment presenteren ze minder, maar het is nog altijd een team met individuele kwaliteiten", zegt de oefenmeester. "Daarnaast is het voor ons ook een mooi moment om te kijken waar we staan."

Pusic geeft aan dat hij met Twente heel graag wil doorstoten naar de tweede ronde van het bekertoernooi. De wedstrijd gebruikt de coach ook om vastigheden in te bouwen. De Tukkers hadden pas aan het begin van het seizoen hun selectie op orde, waardoor Pusic weinig tijd had om het team klaar te stomen voor de competitie. "We werken naar vastigheden toe en zullen in principe niet zo veel wijzigen in het elftal, al kijk je altijd wel naar de fysieke belastbaarheid van de spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen