Van den Brom: "We spelen in een totaal andere entourage"

26 september 2018, 15:05

John van den Brom benadert het bekerduel van AZ met de amateurs van Alcides als iedere andere wedstrijd. De Meppeler tegenstander is grondig geanalyseerd door AZ. "We hebben ze gescout zoals we dat altijd doen", aldus Van den Brom, die donderdag met zijn ploeg afreist naar Drenthe.

"We hebben wedstrijdenbeelden van Alcides bekeken en hebben ze zaterdag live aan het werk gezien in het duel met Achilles 1894", zegt Van den Brom op de website van AZ. "Ze hebben grote jongens en spelen 4-4-2 in een ruit."

Volgens Van den Brom zal zijn ploeg de zaak niet onderschatten. "We hebben alles te winnen. Als je kijkt naar dinsdag, dan is er alweer heel veel gebeurd in de beker. Dat zegt genoeg. Wij zullen Alcides dus niet onderschatten. We spelen in een totaal andere entourage dan dat we gewend zijn. Daar moeten we mee omgaan."

Donderdagavond ontbreekt Teun Koopmeiners, die niet helemaal okselfris uit het duel van zondag met FC Groningen is gekomen. AZ wil hem klaarstomen voor het duel van komend weekend met PEC Zwolle en neemt daarom geen risico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen