Teruggekeerde Branderhorst zorgt voor keepersstrijd bij Willem II

26 september 2018, 11:42

Mattijs Branderhorst wacht af of hij weer eerste doelman van Willem II wordt. De 24-jarige sluitpost maakte dinsdag in het gewonnen bekerduel met FC Volendam (1-2) zijn rentree. Omdat Adrie Koster niet aan het fenomeen 'bekerkeeper' keeper doet, is het de grote vraag wie zondag tegen De Graafschap onder de lat staat: Branderhorst of Timon Wellenreuther, die bij de afwezigheid van zijn collega het Tilburgse doel verdedigde.

"Ik weet alleen dat ik nu mocht spelen omdat ik het op trainingen heb laten zien. Maar daar halen we een hoog niveau, we doen niet voor elkaar onder", zegt Branderhorst tegen het Brabants Dagblad. "Vorig jaar heb ik een goed seizoen gedraaid en ik hoopte er al eerder weer te staan. Maar het is goed dat ik de tijd heb gekregen en genomen om weer volledig fit te worden."

Branderhorst weet van zichzelf wat Willem II aan hem heeft. "Dan kies je voor iemand die de organisatie wegzet en rust brengt in de verdediging. Misschien voetballend iets minder, maar een echte keeper die gaat om de ballen tegen te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen