Pogba niet langer vice-aanvoerder van United

26 september 2018, 09:58   Bijgewerkt: 26 september 2018, 10:16

Paul Pogba is niet langer vice-aanvoerder van Manchester United. José Mourinho heeft dat bevestigd na de uitschakeling in de League Cup door Derby County. Volgens Engelse media is er onenigheid tussen de Fransman en Mourinho, maar dat wordt ontkend door de manager.

"Het enige is dat ik dit besluit heb genomen", citeert Sky Sports Mourinho. "Er zijn geen problemen. Ik heb zelf besloten Pogba reserve aanvoerder te maken en het is nu dezelfde persoon die heeft besloten dat hij dat niet meer is. Ik ben de manager en kan deze beslissingen nemen. Het is een besluit dat ik verder niet hoef uit te leggen."

Pogba zat dinsdagavond op de tribune toen Manchester United zich op Old Trafford verslikte in Derby County. De club van trainer Frank Lampard schakelde de Engelse grootmacht na penalty's uit. Nadat het duel in reguliere speltijd onbeslist bleef, was het direct tijd voor de strafschoppenserie in plaats van dertig minuten verlenging. Daarin miste Phil Jones als enige een strafschop.

Mourinho: "Penalty's zijn een loterij. Als we voorbij de zeven strafschoppen zouden komen, wisten we dat we in de problemen zouden komen met Eric Bailly, Phil Jones en Lee Grant. Dat zijn geen goede penaltynemers. We namen de penalty's goed, maar we misten er één."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen