Karami: "Ik vind het super lastig om niet te spelen"

Karami: "Ik vind het super lastig om niet te spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 september 2018 – Zomeraanwinst Khalid Karami krijgt woensdagavond in de KNVB Beker tegen de amateurs van Volendam pas zijn eerste basisplek bij Vitesse. Tot dusver is de overgang van Excelsior naar Arnhem een teleurstelling. De reserverol frustreert de verdediger.

"Ik ben sportman, 28 jaar. In de bloei van mijn leven. Dan doet de bank pijn. Ik vind het super lastig om niet te spelen", zegt Karami in De Gelderlander. De vleugelverdediger speelde tot dusver slechts een paar minuten. "Eerst een helft in de oefencampagne in Oostenrijk. Daarna dertig minuten. Toen een kwartier. En daarna niets meer. Helemaal niets. Dit is voor mij, als liefhebber en topsporter, heel erg zwaar."

Bij zijn keuze voor Vitesse had Karami hele andere verwachtingen. "Ik kon naar meer clubs. Maar ik koos voor Vitesse, want dat paste bij mijn ambities. Dit is een mooie club. Maar als je niet voetbalt, ziet alles er toch heel anders uit. Iedereen kan op de bank terechtkomen. Dat is topsport. Maar ik heb geen kans gehad mijn kwaliteiten te laten zien. Ik heb geen enkele keer een basisplaats gekregen." Maar Karami koestert geen wrok jegens trainer Leonid Slutsky. "Ik ben teleurgesteld in deze situatie. Het gaat niet om een mooie club, een mooi complex en mooi salaris. Ik ben gekomen voor de basis. Niet voor de bank."

Op bezoek bij Volendam, de koploper van de Hoofdklasse A zaterdag, mag Karami zich bewijzen. Vitesse trapt woensdagavond om 19.45 uur uit.

Reacties

gerelateerd