Van der Gaag: "De mensen zijn niet tevreden, dat is duidelijk"

26 september 2018, 09:55   Bijgewerkt: 26 september 2018, 17:23

Mitchell van der Gaag toont begrip voor de woedende supporters van NAC Breda. De Bredanaars werden dinsdag uitgeschakeld in de beker door provinciegenoot RKC Waalwijk (2-0), terwijl het in de Eredivisie ook al niet goed gaat. Om hun onvrede te uiten wachtten ruim honderd fans de spelersbus op bij het trainingscomplex in Zundert.

"De mensen zijn niet tevreden, dat is duidelijk. Maar dat zijn wij natuurlijk ook niet. De supporters hebben recht op een mening, recht om hun onvrede te uiten", aldus de NAC-trainer na afloop van de afgang in Waalwijk tegen Omroep Brabant.

De boze reacties van de achterban richten zich met name op technisch directeur Hans Smulders. Van der Gaag: "Dat heb ik niet gehoord. Ik kijk altijd naar mezelf. Ik ben de trainer en ik ben verantwoordelijk. Nu ben ik natuurlijk niet tevreden. We werken hard met de spelersgroep. Maar het is makkelijk om naar schuldigen te wijzen."

Ook de situatie in de Eredivisie is erg zorgelijk voor NAC. Na zes wedstrijden staat de Parel van het Zuiden onderaan, samen met FC Groningen. Dan wachten de komende periode ook nog wedstrijden tegen PSV (thuis), FC Utrecht (uit) en Willem II (thuis). "Op dit moment geven wij het signaal af van een degradatiekandidaat. Maar dat is op dit moment, ik hoop dat die nuance duidelijk is", stelt Van der Gaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen