Gisteren gemist: bekerblamages NAC Breda, Sparta en Telstar

26 september 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 25 september.

Volgende domper voor NAC Breda na nederlaag in Waalwijk

NAC Breda zal weer een nieuwe teleurstelling moeten verwerken. Op bezoek bij provinciegenoot RKC Waalwijk ging het met 2-0 onderuit in de KNVB Beker. De ploeg uit Breda begon goed en raakte meerdere malen het aluminium, maar wist niet te scoren in Waalwijk. De uitschakeling in het bekertoernooi betekent voor NAC de zesde nederlaag in zeven wedstrijden.

Sparta blameert zich in eerste ronde bekertoernooi

Sparta Rotterdam heeft ondanks een gunstige loting de eerste ronde van de KNVB Beker niet overleefd. De Rotterdammers gingen op bezoek bij vv Noordwijk verrassend onderuit. De club uit de Eerste Divisie verloor met 3-2 en werd zodoende uitgeschakeld door een club die twee niveaus lager speelt. Sparta is na Telstar de tweede club uit de Eerste Divisie die op de eerste speeldag van de eerste ronde van het bekertoernooi wordt uitgeschakeld door een amateurtegenstander.

AFC trakteert Telstar in beker op keiharde nederlaag

De eerste stunt in het nieuwe bekerseizoen heeft niet lang op zich laten wachten. AFC, uitkomend in de Tweede Divisie, was dinsdag op Sportpark Goed Genoeg met liefst 5-0 te sterk voor Telstar, dat een divisie hoger uitkomt. De club uit Amsterdam is de eerste van de 32 clubs die doorstoot naar de tweede ronde in het toernooi om de KNVB Beker.

De Graafschap, SC Cambuur en TOP Oss met de schrik vrij

De Graafschap heeft dinsdagavond een vroege uitschakeling in het bekertoernooi ternauwernood weten te voorkomen. De Eredivisionist had het heel moeilijk met VVSB, dat pas in de strafschoppenserie het hoofd moest buigen. De Superboeren speelden het gros van de wedstrijd met een man minder nadat Robert Klaasen van het veld was gestuurd.

NEC schakelt Excelsior na verlenging uit in enerverend duel

NEC heeft in het laatste duel van de eerste avond in het bekertoernooi afgerekend met Excelsior: 2-3. In Rotterdam werd het een aantrekkelijke wedstrijd, die eindigde in verlenging. Ruim tien minuten voor tijd besliste Guus Joppen het duel op Kralingen, waardoor NEC aanstaande zaterdagavond de koker ingaat voor de loting.

United verslikt zich op Old Trafford in Derby County

Manchester United heeft zich dinsdagavond voor eigen publiek geblameerd in de League Cup. Het team van trainer José Mourinho werd op Old Trafford uitgeschakeld door Derby County. United knokte zich in de reguliere speeltijd nog terug tot 2-2, maar werd na een strafschoppenreeks alsnog uitgeschakeld door de nummer zes van het tweede Engelse niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen