Lamprou onder de lat bij Ajax: "Lekker dat ik mag keepen"

25 september 2018, 17:15

Niet André Onana, maar Kostas Lamprou zal woensdagavond onder de lat staan bij Ajax. De Griekse doelman krijgt in het bekerduel met Te Werve speeltijd van trainer Erik ten Hag. Het wordt voor de reservekeeper pas zijn derde officiële optreden in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Het afgelopen seizoen stond Lamprou nog af en toe onder de lat bij Jong Ajax, maar door veranderde regels mag de Griek niet uitkomen voor het beloftenteam. "Het is lekker dat ik een wedstrijd mag keepen", zegt de doelman in gesprek met Ajax TV. "De laatste keer dat ik speelde, was in een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Utrecht. Die wedstrijd werd na twintig minuten spelen al afgelast."

Het staat niet vast dat Lamprou ook in de volgende wedstrijden in het bekertoernooi onder de lat staat bij Ajax. Dat vindt de sluitpost niet erg. "Als ik één of twee dagen voor de wedstrijd hoor dat ik moet spelen, dan is het goed. Ik hoef niet nu al te weten dat ik alle wedstrijden wel of niet speel."

Lamprou is dit seizoen de back-up van André Onana. "Ik ben blij dat ik nu de tweede keeper achter André ben. Hopelijk speel ik in de beker een paar wedstrijden. Voor de rest train ik keihard om mezelf op niveau te houden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen