Groenendijk ziet bekertoernooi niet als een leuk extraatje

25 september 2018, 15:50

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk neemt de KNVB Beker heel serieus. De oefenmeester is derhalve niet van plan om met een B-elftal aan te in de eerste ronde van het bekertoernooi. De Hagenaren gaan woensdag op bezoek bij OJC Rosmalen, een middenmoter in de Derde Divisie Zondag.

Groenendijk verklapt dat hij zijn elftal niet gaat omgooien ten opzichte van de wedstrijd tegen Vitesse (1-1). "Ik ga geen zeven andere spelers opstellen. We willen zo sterk mogelijk voor de dag komen. Meer dan één of twee wissels moet je niet verwachten", zegt de coach via de clubkanalen van de Eredivisionist in aanloop naar de bekerwedstrijd.

De afgelopen jaren schopte ADO het niet ver in het bekertoernooi.  "Mede door wat pech met de loting, maar het is een zeer interessant toernooi. Voor een club als ADO zou het fantastisch zijn om een keer ver te komen. Dat wordt ook wel een keer tijd", vervolgt Groenendijk, die een stijgende lijn constateert bij ADO. "Het gaat de goede kant op. De concurrentie neemt toe. Kijk bijvoorbeeld naar het optreden van Nick Kuipers en Shaquille Pinas tegen Vitesse. Meerdere spelers kloppen op de deur, iedereen moet bij de les zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen