Pasveer mag eindelijk starten: "Mijn situatie is niet prettig"

25 september 2018, 14:17

Remko Pasveer moet vooralsnog genoegen nemen met een rol op het tweede plan bij Vitesse, maar de doelman mag zich woensdag tegen de amateurs van RKAV Volendam weer eens laten zien. De keeper start in de basis in de bekerwedstrijd en is blij met speelminuten.

De 34-jarige keeper is dit seizoen de tweede doelman achter Eduardo en is blij dat hij woensdag zijn eerste minuten van het seizoen kan pakken. "Je traint hard en veel. Dan is het ook lekker om even te spelen. Gisterochtend kreeg ik dat van de trainer te horen. Mijn situatie is niet prettig, maar je moet je beste beentje voorzetten en positief blijven. Het is namelijk zoals het is", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Hij heeft zich dus absoluut nog niet neergelegd bij zijn reserverol. "Ik ben heel strijdbaar, maar ook realistisch. Een club als Vitesse wil een zo goed mogelijke selectie en dus komt er concurrentie. Helemaal als je zoals ik een wisselvallig seizoen hebt gehad. Dit hoort erbij en je moet gewoon hard blijven werken en wachten op het moment. Maar ik weet ook dat een trainer niet zo maar even gaat wisselen", aldus de routinier.

Pasveer snapt dat hij de Chelsea-huurling niet zomaar uit de goal kan werken. "Hij is gehaald en dan zullen ze hem niet zo snel aan de kant zetten. Nogmaals, zo reëel ben ik wel. Volgend jaar sta ik ik hier ook nog onder contract en dan kan er weer van alles gebeuren. Ondertussen probeer ik de groep zo scherp mogelijk te krijgen en blijf ik mijn werk doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen