Braber: "Heb wel kijk op geschikte spelers voor een club"

25 september 2018, 13:13

Robert Braber hing afgelopen zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen, maar heeft de sport nog niet vaarwel gezegd. De voormalig middenvelder is als teammanager werkzaam bij RKC Waalwijk en hoopt op den duur meer te gaan doen in de voetbalwereld.

Braber gaat vanaf januari de cursus oefenmeester II volgen en wil breed georiënteerd zijn. Bij RKC heeft hij het goed naar zijn zin. "Ik zit overal bij, ben vaak in overleg met interessante mensen. Ik blijf geen tien jaar teammanager. Technische zaken vind ik wel interessant. Geef mij maar een budget. Ik heb wel kijk op de geschikte spelers voor een club", zegt hij tegen BN De Stem.

Zijn club RKC speelt dinsdagavond in de beker tegen NAC, de club waarvoor hij in het verleden ook speelde. Braber weet dat het onrustig is in Breda. "Ik ken de kritiek op de samenstelling van de selectie. Maar ik kan er geen oordeel over geven, want ik ben er niet bij geweest. Ik zou eerst de budgetten moeten zien en weten wat er gebeurd is. Feit is dat een aantal clubs met minder mogelijkheden het in de Eredivisie beter doet. Dan is er iets misgegaan."

Braber speelde in het begin van zijn carrière voor NAC en diende later ook grote rivaal Willem II. Vier jaar geleden scoorde hij namens de Tilburgse club de winnende goal in de derby.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen