Slutsky gooit team Vitesse op de schop in bekerduel

25 september 2018, 13:02   Bijgewerkt: 25 september 2018, 16:02

Vitesse gaat de eerste ronde van de KNVB Beker gebruiken om enkele bankzitters een kans te geven. Trainer Leonid Slutsky heeft besloten om zijn basisteam op meerdere plaatsen te wijzigen voor het bekerduel van woensdag met RKAV Volendam. Desondanks verwacht de Rus weinig problemen tegen de hoofdklasser.

Remko Pasveer staat woensdag in het doel, terwijl er achterin basisplaatsen zijn voor Khalid Karami, Max Clark en Danilho Doekhi een basisplaats. Op het middenveld start onder meer Thomas Bruns en in de spits verschijnt Oussama Darfalou. Daardoor zitten onder meer Tim Matavz, Thulani Serero en keeper Eduardo op de bank. Buitenspeler Bryan Linssen is er wegens een enkelblessure niet bij.

"Er zijn wisselingen, maar dan staat er nog steeds een representatief team", zegt Sloetski tegen De Gelderlander. "We hebben een selectie, waarbij de onderlinge verschillen op diverse posities niet ver uiteen lopen. Dan mag ik van dit team gewoon een goede prestatie verwachten. Dit zijn allemaal eredivisie-waardige spelers."

De coach weet dat het bekeravontuur van Vitesse vorig jaar al in de eerste ronde strandde bij de amateurs van Swift. "Daar zal ik voor de wedstrijd ook op wijzen", zegt Slutsky. "Dat soort taferelen wil ik niet zien. We zijn niet in de positie om gemakkelijk over een wedstrijd te denken. Dat geldt ook voor Volendam. Motivatie is in dit soort wedstrijden vaak het pijnpunt. De ambiance speelt nu heus wel een rol. We spelen op een slecht kunstgrasveld. Maar dan verwacht ik nog steeds een professionele, fanatieke instelling. Ik heb als coach tot nu toe met een vaste kern gewerkt. Dit is ook een podium waar deze of gene mij als trainer kan overtuigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen