Feyenoord jaagt op laatste miljoen van De Vrij-transfer

25 september 2018, 10:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft de gehele transfersom die de club met SS Lazio overeengekomen was over de transfer van Stefan de Vrij nog altijd niet ontvangen. Dankzij de stap naar sporttribunaal CAS heeft de club één miljoen euro ontvangen van de Italianen, maar nog niet de twee miljoen die het verlangde.

Feyenoord moest nog twee miljoen euro ontvangen van Lazio voor de transfer die in 2014 gedaan werd. De stap naar CAS heeft Feyenoord nu een miljoen euro opgeleverd, dus (nog) niet de twee die het graag verlangde. Lazio wilde niet meer betalen omdat het het geld naar eigen zeggen al had betaald. Dat klopt ook, maar naar de verkeerde rekening, zo werd later duidelijk. Hackers zouden het geld hebben ontvangen, in plaats van Feyenoord. Met een neppe Nederlandse mail weekten de hackers twee miljoen euro los en ging het geld dus niet naar Rotterdam-Zuid.

Woordvoerder Raymond Salomon bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad dat de zaak nog altijd gaande is. "Wij zijn inderdaad verwikkeld in een kwestie rondom de betaling van het derde en laatste deel van de transfersom voor Stefan de Vrij'', meldt hij. "De betaling op de juiste bankrekening van Feyenoord door Lazio bleef uit. Daarop heeft Feyenoord diverse rechtsmaatregelen getroffen om het bedrag alsnog te incasseren. Inmiddels heeft Feyenoord via een uitspraak van de Court of Arbitration for Sport meer dan de helft van het openstaande bedrag alsnog ontvangen. Feyenoord is bezig met verdere maatregelen en verhaalsacties om ook het restant te innen. In het belang van het laatste doet Feyenoord hierover verder geen mededelingen.''

De Vrij maakte in 2014 voor zeven miljoen euro de overstap naar Lazio. Inmiddels staat hij onder contract bij Internazionale. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen