Gisteren gemist: Modric beste speler van wereld, Padt heeft spijt

25 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 24 september 2018, 23:29

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 24 september.

The Best: Modric doorbreekt hegemonie Ronaldo en Messi

Luka Modric is maandagavond verkozen tot wereldvoetballer van het jaar. De Kroaat van Real Madrid kreeg in de FIFA Best Awards meer stemmen dan medefinalisten Cristiano Ronaldo en Mohamed Salah. Het is voor de middenvelder niet de eerste individuele prijs van dit jaar, want eerder werd hij al verkozen tot beste speler van het WK in Rusland.

Padt heeft spijt en is captain af bij FC Groningen

Sergio Padt betuigt spijt van een incident in de trein na afloop van de thuiswedstrijd tegen AZ. Bovendien is de keeper aanvoerder af bij FC Groningen, want hij heeft besloten de band in te leveren. "Ik realiseer mij zeer goed dat ik als profvoetballer en aanvoerder van FC Groningen een voorbeeldfunctie heb. Dat vertrouwen heb ik beschaamd."

Cocu pakt met Fenerbahçe punt ondanks goal Babel

Philip Cocu heeft met Fenerbahçe een punt overgehouden aan lastige thuisduel met Besiktas. De oefenmeester, die onder grote druk staat in Turkije, zag in de eerste helft zijn ploeg op achterstand komen dankzij een pegel van Ryan Babel. Twintig minuten voor tijd zorgde André Ayew voor een punt en een beetje frisse lucht voor Cocu.

Minder publiek bij subtop en Feyenoord, Ajax juist meer in trek

De bezoekersaantallen van subtoppers in de Eredivisie gaan achteruit. Bij clubs als sc Heerenveen, Vitesse, FC Utrecht en FC Groningen is een dalende tendens van duizenden kaarten te zien, blijkt uit onderzoek van de NOS in samenwerking met databank Gracenote. Ajax trekt juist duizenden supporters meer, terwijl dat er bij aartsrivaal Feyenoord minder worden.

UEFA heropent onderzoek naar financiën Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain draait op volle toeren in de Ligue 1, maar zal ongetwijfeld niet met een lekker gevoel aan het seizoen zijn begonnen. De Parijzenaren krijgen namelijk de UEFA weer over de vloer. De Europese voetbalbond gaat namelijk weer onderzoek doen naar de financiële huishouding van de topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen