Cocu pakt met Fenerbahçe punt ondanks goal Babel

24 september 2018, 22:24   Bijgewerkt: 25 september 2018, 07:50

Phillip Cocu heeft met Fenerbahçe een punt overgehouden aan lastige thuisduel met Besiktas. De oefenmeester, die onder grote druk staat in Turkije, zag in de eerste helft zijn ploeg op achterstand komen dankzij een pegel van Ryan Babel. Twintig minuten voor tijd zorgde André Ayew voor een punt en een beetje frisse lucht voor Cocu.

Na een helft voetballen werden de donkere wolken boven Cocu nog een tint zwarter. Ryan Babel had vijf minuten voor rust Besiktas met een ferme knal op voorsprong gezet tegen Fenerbahçe. Een nieuwe nederlaag, de vierde in zes competitiewedstrijden, leek aanstaande voor Cocu. En dat kon gezien de uitschakeling in de Champions League en de doordeweekse blamage in de Europa League wel eens een fatale worden.

Zover kwam het niet, want André Ayew zorgde na rust voor de gelijkmaker voor Fenerbahçe. Door het gelijke spel komt Fener op zeven punten uit zes wedstrijd. Met een dertiende plaats in de Turkse competitie blijft de situatie van Cocu penibel. Besiktas staat op een gedeelde vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen