Nederland
0 – 0
Duitsland

Inter-coach geschorst vanwege manier van juichen

Inter-coach geschorst vanwege manier van juichen

24 september 2018 – Luciano Spalletti mag een wedstrijd vanaf de tribunes toekijken. De coach van Internazionale is door de Italiaanse voetbalbond voor een wedstrijd geschorst, nadat hij zaterdag na de winnende goal tegen Sampdoria (0-1) in de blessuretijd iets te veel uit zijn plaat ging. Volgens de bond deed Spalletti dat voor het oog van de vierde man.De trainer, die een matige seizoenstart kent met PSV-opponent Inter, werd direct na het doelpunt al naar de tribunes verwezen. Wie de beelden bekijkt, ziet vooral dat Spalletti oog heeft voor de camera's.

 

Vorige maand kreeg Spalletti al een forse boete omdat hij een scheidsrechter beledigde. Nu mist hij de wedstrijd tegen Fiorentina van dinsdagavond. Op de persconferentie wilde Spalletti nog een paar woorden kwijt over het incident. "Ik ben een emotioneel persoon en het was een belangrijk doelpunt. Daarom reageerde ik zo."

De wedstrijd werd al met al wel gewonnen. Daardoor staat Inter negende in de Serie A. Volgende week woensdag wacht het Champions League-duel tegen PSV.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019