Angelino: "Trainer en hele staf geeft me sinds begin vertrouwen"

Angelino: "Trainer en hele staf geeft me sinds begin vertrouwen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 september 2018 – Angelino is ijzersterk begonnen bij PSV. De linksback laat een goede indruk achter op de linksbackpositie, ook zondag in de gewonnen topper tegen Ajax (3-0). "De trainer en de hele staf heeft me sinds het begin van dit seizoen het vertrouwen gegeven", aldus de Spanjaard.

"Ik mag en kan mezelf laten zien. Vandaag (zondag, red.) maakte ik op een gegeven moment wat foutjes,  maar een deel van het team rent dan direct terug en lost het op. Elke keer als we de bal verliezen, willen we hem meteen terug", zegt Angelino tegen het Eindhovens Dagblad. "Een mooie start van de competitie, een mens kon in deze wedstrijden bijna niet om meer vragen. Ons publiek was fantastisch en we hebben ze terugbetaald. Dagen voor deze wedstrijd is er al spanning in Eindhoven en dan is het heerlijk om te winnen."

Komend weekend gaat PSV op bezoek bij NAC Breda, de oude club van Angelino. "Geweldig om daar terug te mogen komen, het publiek en de mensen bij de club hebben me alles gegeven. Ik wist vorig jaar aan het begin van het seizoen nog niet hoe mijn carrière zich zou ontwikkelen, maar in Breda kreeg ik een push. Bij NAC voelde ik vertrouwen, zoals ik me nu ook heerlijk voel bij PSV. We durven nieuwe grenzen op te zoeken en scoren in veel wedstrijden makkelijk, maar blijven ook geconcentreerd."

Reacties

gerelateerd