Nijland zit met Padt-zaak in zijn maag: "Hebben al zorgen genoeg"

24 september 2018, 13:38

Hans Nijland vindt de situatie rondom keeper Sergio Padt 'hartstikke waardeloos'. De directeur van FC Groningen baalt van het nieuws, waarmee nota bene de aanvoerder in het nieuws kwam. Hij is opgepakt voor agressief gedrag dat hij zondagavond zou hebben vertoond in de trein. "Sportief hebben wij al zorgen genoeg", laat hij weten.

Tegenover het Dagblad van het Noorden gaat hij in op de situatie. "Wat er ook is voorgevallen, op deze manier willen wij hoe dan ook natuurlijk niet in de publiciteit komen", legt hij uit. "Voor wij inhoudelijk uitspraken kunnen doen over deze zaak, zullen wij eerst moeten weten wat er exact is gebeurd. Dat is op dit moment nog niet het geval."

Nijland heeft geprobeerd om de keeper te bereiken, maar dat lukte uiteraard niet omdat hij nog vast zit. Tot die tijd wil de directeur inhoudelijk niet oordelen, maar hij beseft wel dat dit een uiterst moeilijke situatie zal blijven. "Als we een lichte straf uitvaardigen, is het niet goed. Als wij met een zware straf komen, is het niet goed. En als we geen straf opleggen, is het ook niet goed. Kortom, het is heel lastig."

Lees ook: Padt heeft twee aangiftes aan zijn broek hangen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen