Gisteren gemist: PSV wint topper, Barca gelijk, incident met Padt

24 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 23 september 2018, 23:36

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 23 september.

Oppermachtig PSV legt een bijzonder zwak Ajax op de pijnbank

PSV heeft zondagavond in eigen huis met duidelijke cijfers titelconcurrent Ajax opzij gezet. In een wedstrijd waarin de Eindhovenaren met name voor rust uiterst effectief voor de dag kwamen, waren treffers van Gastón Pereiro, Luuk de Jong en Hirving Lozano genoeg om Ajax op de pijnbank te zetten. Ze kwamen er nauwelijks aan te pas en moesten zodoende, net als in april toen PSV kampioen werd, met een 3-0 nederlaag terug naar Amsterdam.

'Groninger Padt betrokken bij incident in de trein en opgepakt'

Een opvallend bericht uit Groningen: aanvoerder Sergio Padt was zondagavond betrokken bij een vervelend incident. De doelman werd in de trein aangesproken op het feit dat hij geen vervoersbewijs had en werd vervolgens boos. Hij begon te schelden en haalde zelfs uit naar een beveiliger, waarna hij door de politie werd opgepakt.

Juventus blijft foutloos aan kop dankzij late goal Ronaldo, 'rood' Barcelona speelt gelijk

Cristiano Ronaldo heeft Juventus zondagavond de overwinning bezorgd tegen Frosinone. Makkelijk ging het zeker niet op bezoek bij de promovendus, die tot tien minuten voor het einde stand hield tegen de Oude Dame. Via Cristiano Ronaldo en Federico Bernardeschi kwam er toch nog een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338958/juventus-blijft-foutloos-aan-kop-dankzij-late-goal-ronaldo/,_blank,zege]. In Spanje won FC Barcelona niet: zij leden tegen Girona hun eerste [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338959/fc-barcelona-verspeelt-eerste-punten-na-rode-kaart-voor-lenglet/,_blank,puntverlies] na een rode kaart voor Clément Lenglet.

Lyon met Memphis verslaat het Marseille van Strootman, De Roon gelijk tegen Milan

Olympique Lyon heeft zondagavond in de Franse competitie een goede slag geslagen tegen Olympique Marseille. Met een bijrol voor basisspeler Memphis Depay en een dubbelslag van Bertrand Traoré versloeg de thuisploeg de bezoekers, met Kevin Strootman in het elftal (4-2). Marten de Roon speelde met Atalanta Bergamo [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338951/ac-milan-wint-weer-niet-ditmaal-een-remise-tegen-atalanta/,_blank,gelijk] tegen AC Milan (2-2).

Letschert ontkent het 'spuugincident': "Dat zou ik nooit doen"

Timo Letschert en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338956/van-persie-looft-invalbeurt-jrgensen-een-fantastische-speler/,_blank,Robin van Persie] kwamen zondagmiddag in conflict: de Feyenoorder betichtte de verdediger ervan dat hij hem in zijn gezicht zou hebben gespuugd. Letschert ontkent dat echter stellig. "Dat zou ik nooit doen. Ik ben een fanatieke voetballer, agressief, maar zou nooit spugen", aldus de achterhoedespeler.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen