Letschert ontkent het 'spuugincident': "Dat zou ik nooit doen"

23 september 2018, 22:08

Timo Letschert en Robin van Persie kwamen zondagmiddag in conflict: de Feyenoorder betichtte de verdediger ervan dat hij hem in zijn gezicht zou hebben gespuugd. Letschert ontkent dat echter stellig. "Dat zou ik nooit doen. Ik ben een fanatieke voetballer, agressief, maar zou nooit spugen", aldus de achterhoedespeler.

Dat vertelde hij tegenover RTV Utrecht over het incident. Ook de scheidsrechter zag het niet, waardoor hij gewoon kon blijven staan. En lang was hij met Utrecht op weg naar een gelijkspel. "Aan de bal moeten we meer kwaliteit leveren. En als we eruit komen, moeten we het meer killen. Dat ontbrak eraan. Zelfs een aantal keren kwamen we in overtal eruit, die kansen moet je maken. Anders ga je altijd in de moeilijkheden komen."

Omdat de goal nog viel, was het voor Letschert flink balen. "De tweede helft stonden we compact, ze kregen niet makkelijk kansen", aldus de verdediger. "Maar aan de bal moeten we nog stappen maken, daar moeten we meer laten zien." Dankzij een late treffer van Van Persie ging Letschert met zijn ploeg met lege handen terug naar Utrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen