Van Persie looft invalbeurt Jørgensen: "Een fantastische speler"

23 september 2018, 21:42

Robin van Persie maakte zondagmiddag tegen FC Utrecht het winnende doelpunt namens Feyenoord, dat veel moeite had met de bezoekers uit de Domstad. Op het moment dat Nicolai Jørgensen erin kwam, werd Feyenoord een stuk gevaarlijker en ook de captain van de Rotterdammers loofde de Deen na het duel. "Jörgensen is een fantastische speler, hij is echt een voorste spits met goede loopacties."

Dat vertelde de captain na het duel tegenover FOX Sports. Met de Deen binnen de lijnen kwam er een goed slotoffensief van Feyenoord, dat werd beloond met een treffer van Van Persie, die na het duel toegaf graag samen met Jørgensen te spelen. "Dat ging erg lekker. Het is heel goed dat hij terug is", aldus de routinier. "We speelden goed in de eerste helft, maar doordat we niet scoorden, maken we het onszelf moeilijk." Uiteindelijk scoorde Van Persie dus wel. "Maar ik had er nog wel een paar meer mogen maken", bleef hij kritisch.

Overigens was er ook nog een opmerkelijk incident tussen Van Persie en Utrecht-verdediger Timo Letschert. De Feyenoorder dacht dat de Utrechter richting hem spuugde. "Dat bleek uiteindelijk een misverstand. Ik dacht dat ik iets voelde in mijn nek, maar hij heeft gezegd dat het niet zo was. Dan geloof ik hem", aldus RVP.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen