Arsenal zet sterke reeks door en wint ook van Everton

23 september 2018, 18:53

Arsenal heeft zich weer in de subtop van de Premier League gemeld. The Gunners begonnen onder leiding van Unai Emery nog bijzonder moeizaam aan het seizoen, maar de coach boekte zondagavond alweer de vijfde overwinning op rij. Ditmaal was zijn ploeg in eigen huis te sterk voor Everton, dankzij treffers van Alexandre Lacazette en Pierre-Emerick Aubameyang.

Die goals vielen heel snel na elkaar. Lacazette draaide de bal heerlijk in de verre kruising tien minuten na de rust, terwijl zijn collega-aanvaller Aubameyang enkele minuten later de score simpel kon verdubbelen. De snelle spits uit Gabon leek overigens in buitenspelpositie te staan, maar de treffer werd toch goed gekeurd door arbiter Jonathan Moss. Bovendien is in Engeland de VAR nog niet ingevoerd, dus terugkijken was geen optie.

Na nederlagen tegen Manchester City (0-2) en Chelsea (3-2) heeft Arsenal de weg omhoog gevonden. West Ham United, Cardiff City, Newcastle United en dus Everton werden in de Premier League allen aan de zegekar gebonden. Afgelopen donderdag was er in de Europa League ook een zege op Vorskla Poltava tussendoor. Met Brentford (League Cup), Watford, FK Qarabag (Europa League), Fulham en Leicester City is het programma weliswaar druk, maar wel een reden om aan te nemen dat de serie van Emery en Arsenal nog even wordt voorgezet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen