Van 't Schip hoopt dat overwinning van PEC opmaat is naar meer

23 september 2018, 17:48

John van 't Schip heeft eindelijk weer eens weten te winnen met PEC Zwolle. De 0-1 overwinning op bezoek bij FC Emmen bezorgt de oefenmeester zijn ploeg voorlopig wat meer lucht en hij hoopt dan ook vooral dat het lek boven is. "Dit is goed voor het moraal van de jongens en voor ons als club", vindt hij over de minimale overwinning.

Daardoor is PEC Zwolle voorlopig even weg uit de degradatiezone. "Het is overdreven om te stellen dat we weer wat lucht krijgen, maar je hebt wel weer aansluiting met de groep boven ons. We hadden verwacht dat we in het begin wat meer punten zouden halen, maar dat is niet gelukt. Daarom is deze overwinning erg belangrijk", wist de coach tegenover RTV Oost.

Van 't Schip hoopt dat deze zege vooral een opmaat is naar meer. "Het zou mooi zijn om nu een serie neer te zetten. Maar makkelijk is dat niet. We weten dat we volgende week naar Alkmaar moeten en AZ is een goede ploeg. Woensdag spelen we voor de beker tegen Staphorst. Dat is op dit moment de belangrijkste wedstrijd. Daarin moeten we het resultaat van vandaag een goed vervolg geven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen