Sevilla komt eindelijk los en veegt Levante van de mat

23 september 2018, 13:49

Het heeft even geduurd, maar Sevilla heeft weer eens drie punten gepakt in La Liga. De club, die donderdag nog met 5-1 won van Standard Luik in de Europa League, heeft zondag wederom een grote zege geboekt. Levante werd met 2-6 van het veld geveegd.

Sevilla won op de eerste speeldag, maar zegevierde in de drie duels daarna niet één keer. De overwinning op Luik in de Europa League heeft de ploeg blijkbaar een goed gevoel gegeven, want zondag ging het helemaal los op visite bij Levante. Bij rust stond het al 1-4, door een hattrick van Wissam Ben Yedder en een goal van Daniel Carrico. Namens Levante deed Roger Marti tussendoor nog wel wat terug, maar die treffer had weinig waarde.

?Na de pauze ging Sevilla rustig verder met het wegspelen van de thuisploeg. Het liep zelfs nog uit naar 1-6, dankzij goals van André Silva en Pablo Sarabia. Een eigen doelpunt van Simon Kjaer bepaalde de eindstand uiteindelijk op 2-6. Sevilla vindt met de zege de weg naar boven, terwijl Levante op vier punten uit vijf duels blijft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen