Nederland
0 – 0
Duitsland

Spoorboekje: cruciale dag voor Cocu bij Fenerbahçe, ErediVisie

Spoorboekje: cruciale dag voor Cocu bij Fenerbahçe, ErediVisie

24 september 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 24 september.
Nieuws

Vervolg van de Padt-soap 
Een opvallend bericht uit Groningen: aanvoerder Sergio Padt was zondagavond betrokken bij een vervelend incident. De doelman werd in de trein aangesproken op het feit dat hij geen vervoersbewijs had en werd vervolgens boos. Hij begon te schelden en haalde zelfs uit naar een beveiliger, waarna hij door de politie werd opgepakt. Krijgen we meer te weten over dit incident?

Specials

ErediVisie
De zesde speelronde van de Eredivisie stond natuurlijk in het teken van PSV tegen Ajax. Welke zaken vielen op in Eindhoven, waar de Amsterdammers hard werden afgetroeft? En wat gebeurde er nog meer op de Nederlandse velden? Het komt allemaal voorbij in de rubriek ErediVisie, waarin de opvallendste zaken van het Eredivisie-weekend de revue passeren. 

Wedstrijden

SC Braga - Sporting Portugal (21.15 uur)
Er wordt vandaag niet veel gevoetbald, maar in Portugal staat er nog wel een competitiewedstrijd op het programma. Sporting Portugal, de ploeg van Bas Dost, gaat op de koffie bij SC Braga. Die ontmoeting is op papier zeer aantrekkelijk, aangezien beide teams na vier duels op tien punten staan. Dost zal overigens niet in actie komen, aangezien hij al meer dan een maand kampt met een spierblessure. 

Fenerbahçe - Besiktas (20.00 uur)
Blijft Phillip Cocu aan als hoofdtrainer bij Fenerbahçe? Dat is voor een groot deel afhankelijk van het topduel dat op het programma staat. Na de afstraffing in Europa kan een nieuwe afstraffing tegen rivaal Besiktas Cocu en zijn staf zomaar eens fataal zijn. Iets positiever bekijken kan het overigens ook: als Cocu met zijn ploeg wint in eigen huis, staan ze maar één punt achter datzelfde Besiktas. 

Voetbal op tv

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
21.15 uur: SC Braga - Sporting Portugal, Ziggo Sport 14, live verslag van het Primeira Liga-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019