Kovacic onder indruk van Hazard: "Hij speelt met verdedigers"

Kovacic onder indruk van Hazard: "Hij speelt met verdedigers"

23 september 2018 – Dat Eden Hazard een uitstekende speler is, wist Mateo Kovacic uiteraard al. Maar dat de Belg over zoveel kwaliteiten beschikt, heeft de huurling van Chelsea enigszins verbaasd. De Kroaat, die deze zomer overkwam van Real Madrid, is zwaar onder de indruk van zijn ploeggenoot."In mijn ogen heeft Eden echt alles", looft Kovacic zijn teamgenoot bij BBC. "Het indrukwekkendst vind ik nog dat hij ondanks de vele tackles gewoon op zijn benen blijft staan. De Premier League is een loodzware competitie, maar Eden speelt met de verdedigers. Het is een fantastische speler en ook een goede kerel. Ik geniet er echt van om met hem samen te spelen."

Hazard is met vijf goals in vijf duels goed begonnen aan het seizoen. "Toen ik hier kwam had ik niet verwacht dat hij zo goed was", geeft Kovavic toe. "Hij is één van de beste spelers waar ik mee samen heb gespeeld. Ik denk zelfs dat hij nog beter kan dan wat hij nu laat zien."

Zondag komen Kovacic en Hazard weer in actie met Chelsea, dat tot dusver alle vijf wedstrijden won. Vanmiddag gaat het om 14.30 uur op bezoek bij stadsgenoot West Ham United.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 17 januari 2020