Vitesse zakt weg: "Waarom is het verschil zo groot?"

23 september 2018, 08:42   Bijgewerkt: 23 september 2018, 08:55

Het lukte Vitesse zaterdag weer niet om negentig minuten goed re blijven spelen. Met de eerste helft tegen ADO Den Haag was weinig mis, maar na de pauze kwam ADO Den Haag terug (1-1). Trainer Leonid Slutsky baalt.

"We waren dominant en speelden misschien wel ons beste half uur van dit seizoen", doelt hij bij Omroep Gelderland op de eerste helft. Na de pauze was het een compleet ander verhaal. "Het is ook het eerste wat ik mij nu aanvraag. Waarom is het verschil zo groot? Waren speelden we zo vaak de lange bal terwijl we in het centrum spelers hebben die goed de opbouw kunnen verzorgen? Waarom zijn we ineens niet meer fel zoals in de eerste helft? Al die vergissingen. Ik heb geen antwoorden."

Hoe dan ook is de Rus niet tevreden over wat zijn ploeg heeft laten zien. "Het is mentaal denk ik", zegt de coach. "Het zal iets met psychologisch zijn dat tussen de oren zit. Ik heb een contrast van dag en nacht gezien. We waren niet flexibel na rust. Konden het niet meer omdraaien. Het was slecht en ik ben erg teleurgesteld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen